trompet.nl
http://www.trompet.nl/forum/

super-trompettist Jeroen Berwaerts concerteert in Riemst
http://www.trompet.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=13155
Pagina 1 van 1

Auteur:  Frederik Heedfeld [ 24 sep 2019 07:34 ]
Berichttitel:  super-trompettist Jeroen Berwaerts concerteert in Riemst

Op donderdag 17 oktober 2019 verwelkomen we naar aanleiding van het "Brass in Riemst"-evenement niemand minder dan wereldvermaarde solist-trompettist Jeroen Berwaerts (Riemst is een grensgemeente in België op slechts 4 km van Maastricht). Hij zal onder begeleiding van de Koninklijke Kapel van de Belgische Luchtmacht het publiek trakteren op meerdere adembenemende solowerken. De Koninklijke Kapel van de Belgische Luchtmacht staat onder de kundige leiding van commandant kapelmeester Matty Cilissen.

concertgegevens:
Brass in Riemst
donderdag 17 oktober om 20u00
't Paenhuys te Riemst (Paenhuisstraat 11, 3770 Riemst, België)
tickets --> http://www.brassinriemst.be

Als solist gaf Jeroen Berwaerts reeds concerten met de meest gerenommeerde nationale en internationale orkesten waaronder het Wiener Symphoniker, Berliner Philhamoniker, Symfonieorkest Vlaanderen,... . Hij is ook regelmatig te gast op internationale festivals over heel de wereld, tot zelfs in Japan. Sinds 2008 is Jeroen Berwaerts als professor verbonden aan de Hochschule für Musik und Theater in Hannover en de Royal Academy of Music in Londen.
Jeroen Berwaerts was tevens trompettist bij het zéér populaire en wereldberoemde koperkwintet "Canadian Brass".
Op 25 juli laatstleden trad Jeroen Berwaerts nog op samen met het BBC National Orchestra of Wales en de bekende Zweedse trompettist Hakan Hardenberger als solist tijdens het negende concert van de BBC Night of the Proms 2019 in de Royal Albert Hall in Londen.

Mis dit uniek evenement zeker niet en bestel tickets via de http://www.brassinriemst.be !

Hopelijk tot dan!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/