trompet.nl
http://www.trompet.nl/forum/

Jerome Callet trompet te koop
http://www.trompet.nl/forum/viewtopic.php?f=17&t=12691
Pagina 1 van 1

Auteur:  Maddyvo [ 09 mei 2017 18:47 ]
Berichttitel:  Jerome Callet trompet te koop

Jerome Callet Superchops te koop.

Mooie goedspelende trompet.

De fantastische Superchops. Serienummer 24798.

Zijn er niet veel van.....

Ivm de aanschaf van een andere trompet is mijn Jerome Callet trompet te koop. Speelt soepel, ook makkelijk in de hoogte. Mooie klank, het kost moeite om deze trompet 'recht' te blazen!

Geen koffer, en geen mondstuk.


Wie is Jerome Callet?

Jerome Callet (geboren 24 april 1930) is een muzikant, docent en ontwerper van koperblazers .
Hij woont en werkt in Staten Island, New York . Callet, besteedt het grootste deel van zijn tijd leer embouchure voor alle koperblazers die onlangs afscheid heeft genomen van zijn lange tijd de praktijk van het ontwerpen van zijn eigen lijn van koper mondstukken, trompetten, [1] [2] en trombones. Jerome Callet is de meest bekende leraar van de "Tongue Controlled Embouchure" methode voor koperblazers.
Hij heeft een aantal boeken met de titel geschreven Trumpet Yoga (1971, 2e EDN 1986), Superchops (1987, met een video demonstratie van zijn methode bijgeleverd) en trompet Secrets (2001, co-auteur met Robert 'Bahb' Civiletti). In 2007 bracht hij een DVD met de titel Master Superchops , die een gedetailleerde uitleg van zijn embouchure methode en bijvoorbeeld lessen met enkele van zijn leerlingen bevat.
De primaire focus van zijn leer gaat over het bereiken van de ideale trompet geluid. Dit geldt ook voor een gerichte toon, perfecte pitch centrum en uithoudingsvermogen. Een neveneffect van het bereiken van deze dingen is een uitstekende hoge register zonder inspanning. Callet van mening dat het een herontdekte methode van een techniek die de clarino blaser werden met behulp van in de 17e en 18e eeuw.
Hoewel met pensioen die hij heeft ontworpen en bracht twee trompetten en een scala aan mondstukken sinds 2007. De trompetten de SIMA en New York Soloist worden genoemd. De mondstukken zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Auteur:  diederik [ 09 mei 2017 19:10 ]
Berichttitel:  Re: Jerome Callet trompet te koop

Verplaatst naar vraag en aanbod

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/