trompet.nl - dé toonaangevende trompet site van nederland
  > home > links database - u bent nu hier  
   > trompet.nl links database > hafabra
 

 

 

 

 

 

 

 


Rubrieken Links naar hafabra
 • Altena Brass - Se site van Brass Band Altena Brass uit het Brabantse Andel. Dirigent Jan Gerrit Adema.
  bezocht: 636 waardering: 8.33 reacties: 3 - geef uw oordeel
 • Apollo Goor - Een harmonie orkest dat al 85 jaren muziek op niveau maakt. Naast het orkest is er een drumfanfare, big band, Egerlanderorkest en een dixieland combo.
  bezocht: 84 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • BOBband - Amusementsorkest de BOBband is bij uitstek hét orkest dat op vele terreinen uw muzikale wensen waar kan maken. Het repertoir is uitzonderlijk breed en varieert van Cole Porter tot De Dijk, van Marco Borsato tot Joe Cocker. Naast twintig muzikanten vormen drie vocalisten een vast onderdeel binnen de BOBband. Met al deze muzikanten en vocalisten weet de BOBband keer op keer een geweldige, muzikale show neer te zetten!
  bezocht: 507 waardering: 9.20 reacties: 5 - geef uw oordeel
 • Brabants Fanfare Orkest - de doelstelling van het BFO is om het fanfareorkest in het algemeen te promoten en met name in het Brabantse een inspirerende rol te vervullen.Het repertoire is zo gevarieerd mogelijk waarbij vooral gedacht wordt aan nieuwe composities en arrangementen.Het orkest bestaat uit gevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en professionele musici.Het BFO speelt in de concertafd. geeft in binnen en buitenland regelmatig concerten en brengt cd `s uit.
  bezocht: 84 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Brabants Fanfare Orkest - Het Brabants Fanfare Orkest is opgericht op 1 januari 1995 en bestaat uit een 55-tal muzikanten: grotendeels gevorderde amateurs, aangevuld met enkele conservatoriumstudenten en professionele musici.De doelstelling van het BFO is om het fanfareorkest in het algemeen te promoten en met name in het Brabantse een inspirerende rol te vervullen. Het streven is om een zo gevarieerd mogelijk repertoire te brengen waarbij vooral gedacht wordt aan nieuwe composities en arrangementen.
  bezocht: 5 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Brandweerharmonie Bilthoven - De vereniging, uniek in haar soort omdat zij de enige vrijwillige Brandweerharmonie in Nederland is, bestaat uit een harmonie-orkest en een drumband. Het repertoire is veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals optochten van diverse aard en showoptredens tijdens taptoes en/of braderieën. Maar ook concerten in het populair-klassieke genre behoren tot de mogelijkheden.
  bezocht: 508 waardering: 9.00 reacties: 3 - geef uw oordeel
 • Diemer Harmonie - De Diemer Harmonie is een harmonieorkest in de regio Amsterdam met een leuk en gevarieerd programma.
  bezocht: 354 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel

Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

 

  geschiedenis
  mondstukken
  interviews
  forum
  docenten
  vraag & aanbod
  links database
mailing-list
  contact

  www.trombones.nl
 


Copyright © trompet.nl, Alle Rechten Voorbehouden.