trompet.nl - dť toonaangevende trompet site van nederland
> home > links database - u bent nu hier
†† > trompet.nl links database > hafabra


Rubrieken Links naar hafabra
 • Dutch Play~In Orchestra - Nationaal projectorkest, repeteert eens per maand in Alkmaar, brengt grote variatie aan muziekstijlen en concerteert op grote evenementen.
  bezocht: 10 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Fanfare De Vooruitgang Stiphout - Fanfareorkest opgericht op 17 juni 1921 en sinds 1952 in de superieure afdeling. Sinds februari 1997 is meermalig Nederlands kampioen te vinden op internet. Met informatie over orkest, dirigent, leden en komende activiteiten.
  bezocht: 549 waardering: 9.00 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Fanfare Eendracht Huls-Simpelveld - Fanfare Eendracht is een koninklijk erkende fanfare opgericht in 1909. De fanfare maakt muziek op niveau, waarbij gezelligheid en vriendschappelijkheid op een zeer hoge plaats staan binnen de vereniging!
  bezocht: 405 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Fanfare EMM Heerjansdam - De enige muziekvereniging in Heerjansdam. Bij deze fanfare staat plezier voorop. Maar er wordt ook hard gewerkt om steeds betere resultaten te krijgen.
  bezocht: 347 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Gelders Fanfare Orkest - Het GFO is een topamateur- selectieorkest. Deze fanfare heeft een breed repetoire en heeft als doel het promoten van de fanfaremuziek. Het orkest houdt zich ook bezig met vernieuwende projecten en cd-opnamens. Een gezellig orkest op niveau!
  bezocht: 591 waardering: 9.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • Harmonie Orkest Vleuten - Homepage van Harmonie Orkest Vleuten,uitkomend in uitmuntendheid afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen
  bezocht: 417 waardering: 6.50 reacties: 4 - geef uw oordeel
 • Kon. Erk. Muziekvereniging Scheldegalm - Muziekvereniging uit het Zeeuwse Hansweert. Naast harmonie beschikt de vereniging over drumband, leerlingenorkest en dweilband. De leerlingen worden intern opgeleid door proff. docenten. Een kalender met alle optredens (zowel concerten, rondgangen, optredens van de dweilband en andere activiteiten) vindt u op onze homepage.
  bezocht: 270 waardering: 7.86 reacties: 14 - geef uw oordeel
 • Kon. Harmonie De Bazuin - De Koninklijke Harmonie De Bazuin te Gorinchem is een bruisende vereniging. 115 Jaar (2004) en veel jeugd. Naast themaconcert, Proms- en, Kerstconcert eenmaal in de twee jaar een concert voor en met gehandicapten. Elke keer een happening in het eigen nieuwe mzuiekcentrum "De Harmonie"
  bezocht: 280 waardering: 10.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • Koninklijke fanfare St willibrord - Website van de koninklijke fanfare St Willibrord uit Heeswijk (N.Br.) opgericht in 1823 en waarschijnlijk de oudste muziekvereniging uit Nederland zover we na kunnen gaan.
  bezocht: 9 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Koninklijke Harmonie - OfficiŽle website van de Koninklijke Harmonie "Lentekrans" uit Linne. omenteel staat deze harmonie o.l.v. Roger Niese welke Sef Pijpers heeft opgevolgd
  bezocht: 343 waardering: 9.00 reacties: 3 - geef uw oordeel

Vorige 25 Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

  geschiedenis
  mondstukken
  interviews
  forum
  docenten
  vraag & aanbod
  links database
mailing-list
  contact

  www.trombones.nl
 


Copyright ©†trompet.nl, Alle Rechten Voorbehouden.