trompet.nl - dé toonaangevende trompet site van nederland
  > home > links database - u bent nu hier  
   > trompet.nl links database > koper-ensembles
 

 

 

 

 

 

 

 


Rubrieken Links naar koper-ensembles
 • Amersfoorts Koper Ensemble - Professioneel koper ensemble met als basis kwintet, maar is in elke andere bezetting te verkleinen of uit te breiden
  bezocht: 103 waardering: 9.45 reacties: 11 - geef uw oordeel
 • Amsterdam Brassquintet - Vijf jonge koperblazers van het Conservatorium van Amsterdam. Neem eens een kijkje wie we zijn en wat we doen!
  bezocht: 553 waardering: 9.50 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Brass7musiceert - Brass7 is een ensemble bestaande uit professionele musici afgestudeerd aan diverse conservatoria in Nederland, verder spelen zij bij diverse beroepsorkesten en zijn zij graag gezien als solisten bij de diverse orkesten in Nederland.Het ensemle heeft een variabele samenstelling en kan op wens uitgebreider alsook in kleine bezetting optreden. De basis bestaat uit koper en slagwerk. De aanvullingen zijn toetsen en zang.
  bezocht: 101 waardering: 6.50 reacties: 4 - geef uw oordeel
 • Continuous Brass - Continuous Brass treedt het meest op als kopertrio.Bijzondere aandacht is de laatste twee seizoenen besteed aan samenwerking met pianist Armin Segger. Samenwerking met Nederlandse componisten wordt ook gezocht en speciaal voor het kopertrio componeerde Marco de Goeij het spetterende "Intrada". Continuous Brass hoopt zo dat nieuw repertoire zich aandient om toekomstige recitals een 'eigentijds gezicht' te geven.
  bezocht: 0 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • CvA-Brass - Koperensemble van het Conservatorium van Amsterdam.
  bezocht: 296 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • De Maaskapel - Website met info over de maaskapel uit het midden limbrgse wessem.
  bezocht: 616 waardering: 8.92 reacties: 12 - geef uw oordeel
 • Die Reifholzkapelle - Die Reifholzkapelle uit Boven-Leeuwen is een aansprekend orkest met Egerländer- en Tsjechisch repertoire dat er in is geslaagd om uit te groeien tot één van de betere en veel gevraagde blaasorkesten van Nederland. Een orkest dat talrijke evenementen in binnen- en buitenland liet uitgroeien tot een groot succes!
  bezocht: 27 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • erasmus BRASS - Erasmus Brass is een internationaal koperkwintet dat gevestigd is in Rotterdam. Alle leden studeren aan de CODARTS hogeschool voor de kunsten. De bezetting is een 'standaard' koperkwintet, maar hun muzikaliteit en muzikale visie zijn allerminst standaard.
  bezocht: 97 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Imperial Power, the ultimate brass experience - De combinatie van overdonderende muziek, excentrieke aankleding en een verrassende presentatie, maakt van Imperial Power een indrukwekkende act. Bezetting: 4 Trompettisten, 2 hoornisten en 2 trombonisten. Om het traditionele imago van het koperensemble in smoking te doorbreken, is gekozen voor een opzet waarbij visuele elementen een hoofdrol krijgen.
  bezocht: 42 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Koperkwintet Charivari - Charivari bestaat sinds september 1997, en sindsdien nooit van formatie veranderd. De leden van het koperkwintet komen uit verschillende plaatsen in Friesland. Check de website voor meer info.
  bezocht: 466 waardering: 9.00 reacties: 7 - geef uw oordeel
 • KWIVR koperkwintet - KWIVR is een koperkwintet dat zich richt op hedendaagse muziek. Vanwege de diverse samenstelling is het koperkwintet een inspiratiebron geweest voor talloze componisten. Het ensemble kan putten uit een schat aan muziek van onder andere Lutoslawski, Cage en Bernstein. KWIVR is altijd op zoek naar nieuw publiek; dit doen zij door niet alleen te spelen op podia voor moderne muziek maar ook in theaters, buurtcentra, op straat en op scholen.
  bezocht: 504 waardering: 9.67 reacties: 3 - geef uw oordeel
 • novelty musicl - Informeer naar de mogelijkheden om het Novelty Sound Orchestra ook aan Uw concert mee te laten werken
  bezocht: 396 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel

Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

 

  geschiedenis
  mondstukken
  interviews
  forum
  docenten
  vraag & aanbod
  links database
mailing-list
  contact

  www.trombones.nl
 


Copyright © trompet.nl, Alle Rechten Voorbehouden.