trompet.nl - dé toonaangevende trompet site van nederland
  > home > links database - u bent nu hier  
   > trompet.nl links database > hafabra
 

 

 

 

 

 

 

 


Rubrieken Links naar hafabra
 • Altena Brass - Se site van Brass Band Altena Brass uit het Brabantse Andel. Dirigent Jan Gerrit Adema.
  bezocht: 178 waardering: 10.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • BOBband - Amusementsorkest de BOBband is bij uitstek hét orkest dat op vele terreinen uw muzikale wensen waar kan maken. Het repertoir is uitzonderlijk breed en varieert van Cole Porter tot De Dijk, van Marco Borsato tot Joe Cocker. Naast twintig muzikanten vormen drie vocalisten een vast onderdeel binnen de BOBband. Met al deze muzikanten en vocalisten weet de BOBband keer op keer een geweldige, muzikale show neer te zetten!
  bezocht: 60 waardering: 10.00 reacties: 3 - geef uw oordeel
 • Brandweerharmonie Bilthoven - De vereniging, uniek in haar soort omdat zij de enige vrijwillige Brandweerharmonie in Nederland is, bestaat uit een harmonie-orkest en een drumband. Het repertoire is veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals optochten van diverse aard en showoptredens tijdens taptoes en/of braderieën. Maar ook concerten in het populair-klassieke genre behoren tot de mogelijkheden.
  bezocht: 133 waardering: 7.00 reacties: 1 - geef uw oordeel
 • Diemer Harmonie - De Diemer Harmonie is een harmonieorkest in de regio Amsterdam met een leuk en gevarieerd programma.
  bezocht: 0 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Fanfare De Vooruitgang Stiphout - Fanfareorkest opgericht op 17 juni 1921 en sinds 1952 in de superieure afdeling. Sinds februari 1997 is meermalig Nederlands kampioen te vinden op internet. Met informatie over orkest, dirigent, leden en komende activiteiten.
  bezocht: 162 waardering: 9.00 reacties: 2 - geef uw oordeel
 • Fanfare Eendracht Huls-Simpelveld - Fanfare Eendracht is een koninklijk erkende fanfare opgericht in 1909. De fanfare maakt muziek op niveau, waarbij gezelligheid en vriendschappelijkheid op een zeer hoge plaats staan binnen de vereniging!
  bezocht: 23 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Fanfare EMM Heerjansdam - De enige muziekvereniging in Heerjansdam. Bij deze fanfare staat plezier voorop. Maar er wordt ook hard gewerkt om steeds betere resultaten te krijgen.
  bezocht: 0 waardering: 0 reacties: 0 - geef uw oordeel
 • Gelders Fanfare Orkest - Het GFO is een topamateur- selectieorkest. Deze fanfare heeft een breed repetoire en heeft als doel het promoten van de fanfaremuziek. Het orkest houdt zich ook bezig met vernieuwende projecten en cd-opnamens. Een gezellig orkest op niveau!
  bezocht: 211 waardering: 9.00 reacties: 1 - geef uw oordeel

Volgende 25

Zoeken

zoekt u specifiek naar iets?
meer zoek opties


> De Rubrieken
> Voeg een site toe
> Wijzig een site
> Nieuwe sites
> Populaire sites
> Aanbevolen sites


> Zoeken

 

Copyright © trompet.nl, Alle Rechten Voorbehouden.