trompet.nl - dé toonaangevende trompet site van nederland
  > home > contact - u bent nu hier  
   > informatie trompet.nl
 

 

 

 

 

 

 


Algemene Voorwaarden


> De trompet.nl internetsite

Trompet.nl stelt het op prijs dat u geļnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de trompet.nl internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.


> Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan trompet.nl.

Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf
verkregen schriftelijke toestemming van trompet.nl.


> Virussen en veiligheid

De trompet.nl internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beļnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet-trompet.nl sites. Trompet.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.


> Uw vragen, suggesties en commentaar

Trompet.nl wil geen vertrouwelijke informatie via deze internetsite ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeėn, etc die wij van u ontvangen wordt door trompet.nl gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Trompet.nl behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.


> Door trompet.nl verzonden e-mail

Door trompet.nl verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaarmaken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Trompet.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
> Belangrijke e-mail adressen


Algemene informatie:
info@trompet.nl

Het beantwoorden van e-mail heeft bij ons een hoge prioriteit. Trompet.nl streeft er in ieder geval naar om binnen 24 uur te reageren.> Faxnummer


+31 (0)84 746 0151

>

Terug naar Home

  geschiedenis
  mondstukken
  interviews
  forum
  docenten
  vraag & aanbod
  links database
mailing-list
  contact

  www.trombones.nl
 


Copyright © trompet.nl, Alle Rechten Voorbehouden.